Stichting Fun For Fund

Coby Diets kreeg in oktober 2013 de diagnose ALS en overleed 5 maanden later. 

In 2014 hebben enkele vrijmetselaren het ‘Coby Diets Memorial ALS Golf Event’ georganiseerd om het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte ALS te ondersteunen.

Het succes van dit event heeft geleid tot de oprichting van Stichting Fun For Fund om deelnemers, donateurs en sponsoren voor komende events transparantie en een professionele organisatie met ANBI status te kunnen bieden. De statuten van Stichting Fun For Fund bieden de ruimte om meerdere goede doelen te dienen.

 Golfbal 01

Stichting Fun for Fund (F4F) is opgericht op 24 december 2014.
Kamer van Koophandel nummer 62472712
RSIN: 8548.31.903
IBAN: NL09 ABNA 0439 4744 18 STICHTING FUN FOR FUND
Nijmeegsestraat 7, 6691 CJ Gendt
ANBI-status sinds 23-12-2014

 

Doelstelling en Werkwijze

 Stichting Fun for Fund beoogt geld bijeen te brengen voor organisaties en instellingen op het gebied van gezondheidszorg, maatschappelijk welzijn en sociale vorming. Daartoe organiseert de stichting (sportieve) evenementen waarvan de netto opbrengst steeds geheel en rechtstreeks ten goede komt aan een vooraf vastgesteld doel. De feitelijke werkzaamheden van Stichting Fun for Fund dienen voor ten minste 90% een algemeen belang.

Bestuur

 

F4FbestuurEDHHLV

Voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het bestuur wordt geadviseerd door een Toezichthouder.

 

De bestuursleden en eventuele ander personen, rechtstreeks of indirect verbonden aan de Stichting Fun for Fund ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. In de statuten is de mogelijkheid vastgelegd tot een beperkte vergoeding van gemaakte onkosten. Stichting Fun for Fund heeft geen directie of personeel.

 

Recente en Voorgenomen Activiteiten

Op 11 september 2015:

Het tweede Coby Diets Memorial ALS Golf Event, voortaan aangeduid als ‘ALS Golf Event’. De opbrengst gaat evenals in 2014 naar Stichting ALS Nederland, met als specifieke bestemming het project ‘MinE’.

Het eerste ALS Bridge Event. De opbrengst gaat ook naar Stichting ALS Nederland, met als specifieke bestemming het project ‘MinE’

 

2019 ALS Golf Event

Het is nu 2018 en wij hebben de tijd genomen om een gedegen concept te ontwikkelen
dat staat als een huis: 
jaarlijks terugkerend, landelijk, van hoge kwaliteit en met hoge opbrengst.

Hiervoor bundelen we kennis en kunde van andere organisatoren van ALS golf events,
stakeholders als PGA en NGF, de meest begeerlijke banen in Nederland
en natuurlijk ALS Nederland. Samen sterk, alles voor ALS!
 

Financiële verantwoording

Een financiële verantwoording over 2015 is uiteraard nog niet beschikbaar. Doel is in 2015 € 20.000 te verzamelen en te doneren aan Stichting ALS Nederland. Stichting Fun For Fund zal jaarlijks haar cijfers over het voorgaande jaar publiceren op deze website.

FUN FOR FUND

  • Contact
  • Over ons
  • KvK: 62 47 27 12
  • IBAN: NL09 ABNA 0439 4744 18
  • RSIN: 8548.31.903